Nieuws

Het laatste nieuws

 • Deestraat, inkijk vanaf havenzijde

  Inloopbijeenkomst herinrichting Deestraat en omgeving

  24 maart 2023

  In december 2018 hebben wij het voorlopig ontwerp voor het centrumgebied van Bruinisse vastgesteld. Op basis daarvan hebben wij de laatste jaren de ‘deelgebieden’ Dreef, Kerkplein en Oudestraat heringericht. Nu is de Deestraat en omgeving aan de beurt.
 • Oudestraat, met links het terras van het hotel

  Herstart werkzaamheden Oudestraat en omgeving

  17 maart 2023

  Begin dit jaar zijn we geëindigd met het aanbrengen van de nieuwe bestrating aan de Oudestraat, ongeveer tot aan de kruising met de Beursstraat. We hebben de werkzaamheden tijdelijk gestaakt in verband met het stormseizoen (tot 1 april). Vanaf 3 april worden de werkzaamheden aan de Oudestraat weer opgestart.
 • Deestraat, inkijk vanaf havenzijde

  Extra budget nodig voor herinrichting Deestraat Bruinisse

  15 februari 2023

  Op 14 februari 2023 heeft het college het concept uitvoeringsontwerp voor herinrichting Deestraat vastgesteld en de gemeenteraad verzocht extra geld toe te voegen aan het uitvoeringsbudget voor de Deestraat.
 • kerkstraat, nieuw bestrating op kruispunt

  Werkzaamheden Kerkstraat gereed, na de bouwvak weer verder

  13 juli 2022

  Deze week heeft Aannemingsbedrijf Gebr. Moerland de werkzaamheden in de Kerkstraat afgerond, zowel boven als onder de grond. Na de bouwvak worden de werkzaamheden weer opgestart.
 • Huidige situatie Kop Nieuwstraat, 4 oudere panden aan pleintje

  Bouw gezondheidscentrum Bruinisse van start

  9 juni 2022

  De ontwikkeling van het gezondheidscentrum op de Kop van de Nieuwstraat in Bruinisse gaat nu echt van start. Op vrijdag 10 juni voert de aannemer de boorstelling aan via de Lange Ring in Bruinisse. Vanwege de grote van deze machine is een andere route niet mogelijk. Om de nieuwe bestrating aan de Lange Ring te beschermen wordt deze afgedekt met rijplaten.

 • Oudestraat in Bruinisse, zicht richting haven. Links het terras van het hotel

  Uitvoeringsontwerp Oudestraat en omgeving vastgesteld

  12 april 2022

  Onlangs zijn we gestart met het uitwerken van het uitvoeringsontwerp voor de herinrichting Oudestraat, Goudzwaardstraat en deel van de Kerkstraat. Op 12 april 2022 heeft het college het uitvoeringsontwerp vastgesteld en extra budget beschikbaar gesteld voor de uitvoering van de werkzaamheden.