Afronding Masterplan Bruinisse

29 mei 2024

5 juli willen we gezamenlijk terugkijken op de afgelopen jaren.
Lees meer hierover in onderstaande uitnodiging.

Uitnodiging

 

Beste mevrouw, heer,

In het najaar van 2006 begon de reis voor Bruinisse. Er werd gestart met een Structuurschets voor het dorp. Daar werd later het Masterplan Bruinisse Voortvarend aan toegevoegd. Dit was het 1e Masterplan binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Daarna is deze aanpak in veel andere kernen op het eiland voortgezet.

De ambities in het plan waren groot. Het moest ervoor zorgen dat Bruinisse een prettige plek om te wonen, werken en recreëren zou blijven met een sterke verbondenheid met het water. Na 15 jaar van toewijding, samenwerking en doorzettingsvermogen met inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en marktpartijen kunnen we met trots zeggen dat we onze beloften grotendeels hebben waargemaakt. De projecten uit het Masterplan zijn vrijwel allemaal afgerond. Tijd om terug te kijken.

Er is veel bereikt in de afgelopen jaren. Dat hebben ‘we’ met elkaar gedaan. Graag kijken we met een grote groep genodigden terug op diverse projecten. De wijze waarop we dat doen, is nog even een verrassing.

Graag nodigen wij u van harte uit om samen met ons te toasten op dit fantastische resultaat. Sluit u op 5 juli om 16.30 uur aan in het dorpshuis van Bruinisse, zodat we samen herinneringen kunnen ophalen en kijken naar een veelbelovende toekomst?

Programma

  • 16.30 uur Ontvangst
  • 17.00 uur Toespraak
  • 17.15 uur Terugblik
  • 18.00 uur Maaltijd
  • 19.30 uur Einde

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn, wilt u dan zo vriendelijk zijn uzelf uiterlijk 23 juni aan te melden via de knop hieronder.
Omdat we veel mensen verwachten, willen we u vriendelijk verzoeken om per organisatie niet meer dan 3 personen af te vaardigen.

Meld u hier aan

Locatie

’t Durps’uus De Vanger
Molenstraat 52
4311 ED Bruinisse

Met vriendelijke groet,

Jacqueline van Burg
wethouder