Inloopbijeenkomst herinrichting Oudestraat en omgeving Bruinisse

24 februari 2024

In december 2018 hebben wij het voorlopig ontwerp voor het centrumgebied van Bruinisse vastgesteld. Op basis daarvan hebben wij de laatste jaren de ‘deelgebieden’ Dreef en Kerkplein heringericht. Nu is de Oudestraat en omgeving aan de beurt. Graag willen wij direct omwonenden en ondernemers in het plangebied alsmede andere belangstellenden informeren over het ontwerp. We nodigen u daarom van harte uit voor een inloopbijeenkomst op 17 maart 2022.

Uitnodiging

De inloopbijeenkomst vindt plaats op 17 maart 2022 in het dorpshuis te Bruinisse. We starten om 17.00 uur en eindigen om 19.00 uur. Wij serveren tijdens deze sessie soep en broodjes. De sessie is in eerste instantie bedoelt voor bewoners en ondernemers in en rond het plangebied. Zij krijgen ook een uitnodiging in de brievenbus. Maar het is voor een belangstellende ook mogelijk om binnen te lopen voor nadere informatie. Medewerkers van onze gemeente en Aannemingsbedrijf Moerland zullen u nadere uitleg geven bij het ontwerp en uw vragen beantwoorden. Het is niet nodig u van tevoren aan te melden voor deze sessie.

Ontwerp

Steun voor het ontwerp in het centrumgebied Bruinisse is te danken aan de interactie en afstemming met ‘de omgeving’, waaronder dorpsraad, ondernemersvereniging en diverse bewoners en ondernemers in het centrum. We willen het ontwerp voor de Oudestraat en omgeving nu verfijnen met de laatste details. U heeft tijdens de inloopbijeenkomst de gelegenheid om ons nog laatste op - en aanmerkingen mee te geven. Daarmee zetten we de laatste puntjes op de ‘’i’’ en ronden we het ontwerp af.

Uitvoering werkzaamheden

Naast de Oudestraat vinden er ook werkzaamheden in de Goudzwaardstraat en een deel van de Kerkstraat plaats. Het is de bedoeling om in mei 2022 de werkzaamheden in de Kerkstraat te starten. Vervolgens gaan we na de Visserijdagen de Goudzwaardstraat uitvoeren om na de bouwvak 2022 terug te komen voor de Oudestraat.