Inloopbijeenkomst herinrichting Deestraat en omgeving

24 februari 2024

In december 2018 hebben wij het voorlopig ontwerp voor het centrumgebied van Bruinisse vastgesteld. Op basis daarvan hebben wij de laatste jaren de ‘deelgebieden’ Dreef, Kerkplein en Oudestraat heringericht. Nu is de Deestraat en omgeving aan de beurt.
Deestraat, inkijk vanaf havenzijde

Graag willen wij u informeren over het uitvoeringsontwerp. Daarom organiseren wij een inloopbijeenkomst.

De inloopbijeenkomst vindt plaats op 18 april 2023 in het dorpshuis te Bruinisse. We starten om 17.00 uur en eindigen om 18.30 uur. Wij serveren tijdens deze sessie soep en broodjes. U kunt binnenlopen op het moment dat u dat wenst. Medewerkers van onze gemeente en Aannemingsbedrijf Moerland zullen u nadere uitleg geven bij het ontwerp en uw vragen beantwoorden. Het is niet nodig u van tevoren aan te melden voor deze sessie.

Steun voor het ontwerp in het centrumgebied Bruinisse is te danken aan de interactie en afstemming met ‘de omgeving’, waaronder dorpsraad, ondernemersvereniging en diverse bewoners en ondernemers in het centrum. We willen het ontwerp voor de Deestraat en omgeving nu verfijnen met de laatste details. U heeft tijdens de inloopbijeenkomst de gelegenheid om ons nog laatste op - en aanmerkingen mee te geven. Daarmee zetten we de laatste puntjes op de ‘’i’’ en ronden we het ontwerp af.

Naast de Deestraat vinden er ook werkzaamheden plaats in het stukje Beursstraat in de verbinding met de Oudestraat. Het is de bedoeling om in het 4e kwartaal van 2023 de werkzaamheden in de Deestraat en omgeving te starten.