Herstart werkzaamheden Oudestraat en omgeving

23 februari 2024

Begin dit jaar zijn we geƫindigd met het aanbrengen van de nieuwe bestrating aan de Oudestraat, ongeveer tot aan de kruising met de Beursstraat. We hebben de werkzaamheden tijdelijk gestaakt in verband met het stormseizoen (tot 1 april). Vanaf 3 april worden de werkzaamheden aan de Oudestraat weer opgestart.

MVOI zal namens DNWG de werkzaamheden aan de kabels en leidingen weer uitvoeren. MVOI start vanaf 3 april met het vervangen van diverse kabels en leidingen. Het is de verwachting dat de werkzaamheden van MVOI tussen eind april en half mei afgerond zijn. Gebr. Moerland start aansluitend met de werkzaamheden aan de riolering en bestrating. Volgens planning zijn de werkzaamheden half juni afgerond. Dit alles onder voorbehoud van onvoorziene (weer)omstandigheden. Dit betekent dat het project herinrichting Oudestraat en omgeving ruim voor de zomer geheel afgerond wordt.

Om de werkzaamheden veilig uit te voeren, worden per fase de werkvakken afgesloten met een verkeersafzetting voor alle gemotoriseerd verkeer. Doorgaand verkeer wordt hierbij omgeleid. Woningen in de omgeving blijven te voet bereikbaar, hiervoor zullen voorzieningen worden getroffen.