LAATSTE LOODJES HERINRICHTING DREEF BRUINISSE

21 september 2022

We zijn gestart met de laatste fases van het project herinrichting Dreef Bruinisse. Het is de bedoeling om voor de bouwvakantie (half juli) alle werkzaamheden af te ronden.
Dreef 2

Medio maart 2020 hebben AH, Etos en Gall&Gall de deuren al geopend en zijn er diverse fasen van de buitenruimte opgeleverd. Dit betrof onder meer het eerste deel van de rijbaan aan de Dreef, de beide parkeerterreinen aan de Dreef (exclusief het groen) en het parkeerterrein van de winkels. Vervolgens zijn we verder gegaan met alle werkzaamheden aan de Nieuwstraat. De afgelopen periode zijn ook diverse bomen en groenelementen geplaatst. Op dit moment werken we druk aan het kruispunt Nieuwstraat, Dorpsweg en Burgemeester Hagelaan (inclusief enkele werkzaamheden aan het Stenenpad). Deze werkzaamheden zullen pas eind mei afgerond kunnen worden, aangezien er op dit punt sprake is van een complexe samenkomst van kabels en leidingen.

De afronding van de bouw van de appartementen boven de Etos en Gall&Gall is gepland voor eind juni 2020. Daarna zal de firma M.J. Oomen meteen starten met de aanleg van de kiss&ride zone aan de Dreef ten behoeve van de Meerpaal. Dit werk moet binnen enkele weken afgerond zijn. Overigens zullen eind april, begin mei de beide hekwerken van de Meerpaal al geplaatst worden, zowel aan de zijde van de kiss&ride als tussen de gebouwdelen van AH en Etos/Gall&Gall.

Dreef 1