INFORMATIEMARKT HERINRICHTING KERKPLEIN BRUINISSE

21 september 2022

Op 23 september 2020 organiseert Gebr. Moerland BV, in nauwe samenwerking met de gemeente Schouwen-Duiveland, KuiperCompagnons en DNWG een ‘informatiemarkt’ over de herinrichting van het Kerkplein Bruinisse. Lees verder voor het programma.
Kerkplein_impressie

Het betreft een inloopbijeenkomst in de buitenlucht op het Kerkplein, waarbij we uiteraard rekening houden met alle benodigde corona maatregelen. Anderzijds verwachten wij dat bezoekers van de inloopbijeenkomst zich ook aan de regels zullen houden. De bijeenkomst start om 15.30 uur en eindigt uiterlijk 17.30 uur. Belangstellenden kunnen tussen 15.30 en 17.30 uur bij de drie ‘marktkramen’ informatie verkrijgen over:

  • het ontwerp van het nieuwe Kerkplein (KuiperCompagnons)
  • de aanleg van kabels/leidingen (DNWG)
  • de herinrichtingswerkzaamheden (Gebr. Moerland)

Aanmelden van tevoren is niet noodzakelijk en het staat u vrij om tussen 15.30 en 17.30 langs te lopen, wanneer het u uitkomt.

Aangezien er sprake is van een bijeenkomst in de buitenlucht zijn ook de weersomstandigheden nog van belang. Indien de weersomstandigheden slecht zijn, dan zullen we via de website bruinissevoortvarend.nl aangeven dat de bijeenkomst geen doorgang vindt of op een andere wijze wordt georganiseerd.