HERINRICHTING DREEF GEREED, EERSTE PAAL ‘GAT VAN BRU’ GESLAGEN

20 september 2022

Afgelopen week heeft M.J. Oomen de werkzaamheden herinrichting Dreef afgerond en is op 3 juli de ‘eerste’ paal van het Gat van Bru geslagen.
Gat van Bruinisse

Nadat medio maart 2020 de AH, Etos en Gall&Gall al waren opgeleverd en geopend, heeft de gemeente afgelopen week de openbare ruimte rondom de Dreef opgeleverd. Dat betekent dat vrijwel alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd, maar dat we de komende periode nog wel kleine (herstel)werkzaamheden laten verrichten om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Zoals eerder aangekondigd zullen we in september de kruising Dorpsweg/Nieuwstraat/Burg. Hagelaan verkeersveiliger maken.

Tevens is de ontwikkelaar van het Gat van Bru deze week begonnen met de heiwerkzaamheden. Op 3 juli is de ‘eerste’ paal van het complex geslagen. De heiwerkzaamheden worden voor de bouwvakantie afgerond. Het is de bedoeling om het complex met ruim 350 vierkante meter detailhandel en zeven wooneenheden eind eerste kwartaal 2021 op te leveren. Tot die tijd worden de elektrische deelauto’s op het parkeerterrein van de Dreef enkele meters verderop neergezet, zodat er een kleine bouwplaats ontstaat.

Tot slot kunnen wij mededelen dat de drie appartementen boven de Etos en Gall&Gall ook op korte termijn opgeleverd worden. De drie appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd.

Gat van Bruinisse