Goed bezochte informatiebijeenkomst openbare ruimte centrum Bruinisse

21 november 2018

Op 19 november heeft een vertegenwoordiging van de gemeente voor circa 80 belangstellenden de definitieve ontwerpen voor de openbare ruimte in het centrum van Bruinisse gepresenteerd.

In het afgelopen half jaar heeft de gemeente samen met de dorpsraad, ondernemersvereniging en bewoners en ondernemers de definitieve ontwerpen laten opstellen door KuiperCompagnons. De definitieve ontwerpen betreffen een vergaande uitwerking van de openbare ruimte op het Kerkplein, aan de Dreef en in de Deestraat, Nieuwstraat en Oudestraat. Van bestrating tot lantaarnpalen en van beplanting tot zitelementen. De definitieve ontwerpen vormen de basis voor de aanbesteding van de werkzaamheden, die de komende jaren in de planning staan. Het college van burgemeester en wethouders stelt de ontwerpen in december 2018 vast.

Verder werden op de informatieavond ook de schetsontwerpen voor de uitbreiding van de Albert Heijn, de nieuwbouw van de Etos/Gall&Gall en de bebouwing in van het Gat van Bru gepresenteerd door de architect van de heer Van Veldhuizen. Het is de bedoeling dat de AH, Etos en Gall&Gall in het voorjaar van 2020 de deuren openen. Het Gat van Bru wordt daarna opgepakt.

Graag bieden wij mensen die niet aanwezig konden zijn of de presentaties nog een keer willen teruglezen graag de mogelijkheid dit te doen via de volgende links: